Schermafbeelding 2016-06-13 om 18.58.54

De Selfie-Eventbox is een geweldige toevoeging aan ieder evenement, beurs, bruiloft of jubileumfeest. Uw gasten kunnen foto’s van zichzelf maken (“selfies”) in een omgeving naar keuze. Of dat nu een parelwit strand is, tussen de tulpen in een bollenveld, swingend in de discotheek of een ander vergezicht: alles kan. Middels chromakey techniek (greenscreen), plaatsen wij van te voren een afbeelding in de achtergrond  zodat de beleving van de toegevoegde foto wordt ervaren. Een tekst, watermerk of logo maakt de herinnering compleet. Bijna alles is mogelijk!

De entertainment waarde van de Selfie-Eventbox is hoog en plezier wordt gegarandeerd; een echte knaller met een hoge “fun”-factor. Het resultaat is een blijvende herinnering aan uw evenement of feest. De gasten ontvangen de foto direct mee naar huis. De afgedrukte foto’s zijn van een professionele kwaliteit en worden op hoogwaardig fotopapier afgedrukt.

Wij verzorgen de Selfie-Eventbox compleet, inclusief plaatsing, inregelen met achtergrondfoto’s, logo’s en teksten naar uw keuze. Vind een Selfie-Eventbox bij u in de buurt!

Op iedere foto kan naar wens een QR-code worden geprint, zodat de foto online kan worden opgehaald door een smartphone of tablet. De selfie kan via sociale media dan meteen weer gedeeld worden met familie, vrienden of zakelijke relatie’s. Wanneer er op de feestlokatie WiFi internet beschikbaar is, worden de foto’s real-time geüpload.

Marketing in optima forma dus!

Naar wens wordt een koffer met “props” ter beschikking gesteld. Dit is een koffer vol hoedjes, boa’s en dergelijke. Een setje snorren en brillen op stokjes maken de beleving compleet.

151107_202057

FOTOBOOTH HUREN

De photobooth is ideaal voor galafeest, bruiloft, personeelsfeest, receptie, carnavalsbijeenkomst of noem maar op. De foto’s worden direct geprint. Op de foto wordt een QR-code gedrukt, waarmee de foto’s direct zin te downloaden op je telefoon, zodat je ze meteen kunt delen via social media (hiervoor moet wel een WiFi internetverbinding voorhanden zijn). Na afloop krijg je al je foto’s in hoge resolutie op een USB stick. Een compleet pakket krijg je al voor €495,-.

PHOTOBOOTH HUREN; HOE WERKT HET?

Ruim voor de bestelde huurtijd, komt een medewerker van Selfie-Eventbox de spullen brengen, installeren en aansluiten. Als alles klaar staat, start de 3 uur durende huurtijd. Raak het scherm aan, ga bij de greenscreen staan en na 5 tellen wordt de foto gemaakt. De foto wordt geprocessed, en valt automatisch binnen 10 seconden geprint in het bakje. We hebben een compleet basispakket samengesteld.

ONBEPERKT FOTO’S MAKEN

Binnen tien seconden is je foto klaar. Tijdens het feest kunnen er zoveel foto’s gemaakt worden als je wil. Iedereen zijn eigen foto? Super! En de foto kan meteen gedeeld worden via social media. Is dat niet leuk?

FEESTACCESSOIRES INBEGREPEN

Ter verhoging van de feestvreugde wordt er een set neuzen, snorren, hoedjes en andere gadgets meegeleverd. Zo maak je de meest hilarische foto’s!

ACHTERGRONDONTWERP OP MAAT

Het unieke van de Selfie-Eventbox is, dat we van te voren -samen met jou- de achtergrond-foto kiezen. Dit kan van alles zijn, zelfs een foto van de feestdag zelf behoort tot de mogelijkheden, We sturen je graag een paar voorbeelden. Het plaatsen van deze achtergrond-foto in het systeem is in de prijs inbegrepen.

ALLE FOTO’S OP USB-STICK

De feestgangers nemen de gemaakte foto’s meteen mee. Na afloop van het feest, krijg je alle gemaakte foto’s in hoge resolutie op een USB stick. Je kunt ze ook nog een keer laten afdrukken door ons. Ook het maken van een collage behoort tot de mogelijkheden.Zo kun je zelf nog lekker nagenieten van je feest!

PERSOONLIJKE SERVICE

Alle werkzaamheden rond de Selfie-Eventbox worden door ons verzorgd. Het opstellen en installeren, evenals het afbreken en opruimen, wordt door onze Selfie-specialist verzorgd. Je hebt er dus geen omkijken naar!.

adw3afg

 

HANDIGE INFORMATIE

Antwoorden op veel praktische vragen vind je hier.

KAN DE FOTOBOOTH OVERAL STAAN?

Overal waar een ruimte van 3×3 meter beschikbaar is, kunnen we de Selfie-eventbox opbouwen en installeren.

HOEVEEL RUIMTE HEB JE NODIG VOOR DE PHOTOBOOTH?

De Selfie-Eventbox heeft een oppervlakte nodig van 3×3 meter.

HEBBEN JULLIE EEN WIFI INTERNETVERBINDING NODIG?

Als je gebruikt maakt van de QR code op de foto’s, zal er een WiFi internetverbinding op de feestlocatie voorhanden moeten zijn. Mocht er geen internet beschikbaar zijn, dan worden de foto’s direct na aankomst in onze zaak geüpload.

HOE LANG DUURT HET OPBOUWEN?

Voor het opbouwen en installeren hebben we ongeveer één uur nodig. In die tijd kunnen we ook instructies en tips geven.

WAT ZIJN DE REISKOSTEN?

Als kilometervergoeding rekenen wij € 0.25 per kilometer, vanaf standplaats Venlo. Eventuele parkeerkosten worden in rekening gebracht. Binnenkort wordt de Selfie-Eventbox vanuit meerdere plaatsen in Nederland verhuurd.

KAN DE PHOTOBOOTH BUITEN STAAN?

Ja, de Selfie-Eventbox kan ook buiten worden ingezet. Er dient wel één stroompunt aanwezig te zijn, en bij voorkeur een WiFi internetverbinding. We hebben speciaal voor dit doel een partytent van 3×3 meter beschikbaar.

 

 

PRIJSLIJST

 

 

 PRIJSOVERZICHT  particulier Instap Standaard onbeperkt Dagtarief 400 Premium onbeperkt
 Prijs € 395,00 € 495,00 € 595,00 € 895,00
 Boekingstijd 3 uur 3 uur tot 12 uur 24 uur
 Aantal foto’s 100 foto’s onbeperkt 400 foto’s onbeperkt
 extra uren, per half  uur x € 50,00 x x
 meerprijs 15x20cm € 100,00 € 100,00 nee, 200 foto’s € 100,00
 extra foto’s € 1,00 per stuk inclusief € 199,00 per rol inclusief
 Instruktie inclusief inclusief inclusief inclusief
 Bediening per uur € 39,00 € 39,00 € 39,00 € 39,00
 Foto’s op USB stick of wetransfer inclusief inclusief inclusief inclusief
 Opstellen en opruimen inclusief inclusief inclusief inclusief
 reiskosten* tot 20km tot 20km tot 20km tot 30km
 verzekering € 29,00 € 29,00 € 29,00 inclusief
 * per kilometer vanaf  standplaats € 0,50 € 0,50 € 0,50 inclusief
 Je reservering is definitief, zodra wij je boekingsbedrag hebben ontvangen

Post to Twitter