Wat is Dual IS II van Panasonic?

Posted by on Jan 8, 2017 in Panasonic | No Comments

Panasonic Dual IS IIDual IS II is de 5 assige beeldstabilisatie van Panasonic en is de opvolger van de Dual IS 1. De stabilisatie in de body en in de lens werken nauw samen om de bewegingen die je maakt met de camera te compenseren zodat je bij langere sluitertijden nog steeds scherpe foto’s te kan maken. Dit is ook handig voor tijdens het filmen, zelfs als je op ongelijkmatige ondergrond loopt kan je  uit de hand nog trillingsvrij filmen.

In donkere situaties kan je langere sluitertijden nemen om alsnog een goed belichte foto te kunnen maken. Je kan tot 1/8 van een seconde nog een scherpe foto maken. Zonder de Dual IS II is diet niet mogelijk, dan moet je naar een snellere sluitertijd waardoor je foto dan weer te donker wordt. De Dual IS II is een stop verbeterd ten opzichte van de Dual IS 1.Panasonic Dual IS II

Post to Twitter