Selfie Panorama with Social sharing

Posted by on Feb 20, 2017 in Panasonic | No Comments

Selfie Panorama foto

Een van de nieuwe functies die Panasonic in de nieuwe Lumix GX800 heeft gestopt is de Selfie panorama foto.  Tegenwoordig is een selfie maken met een camera geen luxe meer en met een opklapbare scherm zoals de GX800 en deze nieuwe functie kan je nog mooiere selfies maken.

Je kan in de Selfie Panorama stand de aantal foto’s(tussen 1 en 4) kiezen die je wilt maken en de aantal seconden die je er tussen wilt hebben kan je ook instellen. Na het indrukken van de ontspanner begint de camera de foto’s te maken en kan je de camera bewegen zodat je je meer in beeld komt wat achter je bevindt. Dit is ook erg handig als je een groepsselfie wilt maken.

panasonic-gx800

 

Met de gratis Panasonic applicatie kan je de gemaakte selfie draadloos zenden naar je smartphone of tablet om deze te kunnen delen op social media. Zo hoef je niet te wachten totdat je thuis bent om op de computer aan de slag te gaan. Erg handig dus.

Post to Twitter